Webová stránka Prima Fresh

Prima FRESH je webový on-line magazín pro všechny, kteří milují dobré jídlo, chtějí se jej naučit správně připravit a zajímají se o to, co se děje na scéně české i světové gastronomie. Na webu navíc najdete i řadu videoreceptů a propojení s gastronomicky orientovanými pořady skupiny Prima.

Na webu najdete nejen stovky skvělých a ověřených receptů s kvalitními fotografiemi a videi, ale i mnoho dalších informací o moderním životním stylu, o surovinách i jejich správné úpravě. Web Prima FRESH také úzce spolupracuje s vybranými food bloggery.

V průběhu roku připravujeme tematické speciály, které nabízí vybrané sezónní tipy a recepty z oblíbených i méně známých surovin. Důležitou součástí webu jsou videa z kulinářských pořadů vysílaných na kanálech skupiny Prima (pořady Zdeňka Pohlreicha, Karolína domácí kuchařka, Jamie Oliver a dalších) včetně sestřihů ze zákulisí pořadů a dalších bonusů. Zároveň u nás najdete recenze restaurací a tipy na gastroakce a nákupy.


Kdo nás čte

Ženy > 25 – 44 , středoškolské nebo VŠ

Reálných uživatelů: 1 533 493

Zdroj: NetMonitor – SPIR – Gemius, květen 2020

Možnosti spolupráce

Běžné reklamní formáty, jejichž specifikace naleznete na odkazu.

Speciální formáty: PR články, články, série článků / speciál složený z článků, videorozhovory či vlastní, na míru vytvořený videoobsah, online pořad na míru, rozhovory, soutěže, eventy; podpora těchto formátů na sociálních sítích.


Kde nás najdete